Рейтинг користувача: 0 / 5

Неактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зірка

З допомогою цієї форми Ви можете задати питання лікарю

Поля, позначені зірочкою, є обов'язковими

captcharefresh

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Рейтинг користувача: 0 / 5

Неактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зірка

Запитує Олександр:

Підвернув ліву ногу. Нога оніміла (1,5 тижні)до коліна. Все ніяк до лікаря не доберуся (йду в 7.00 приїжджаю додому о 20.00). Питання: Що це може бути? І що з "цим" робити. Ще не дивився у Вас порядок цін і графік роботи, але в будь-якому разі (якщо не складно) відпишіть скільки це може коштувати, виходячи з даної приблизної ситуації. І хто з лікарів мені потрібен. Заздалегідь спасибі

Відповідає невролог клініки Інсайт Медікал:

Шановний Олександр! Якщо при ходьбі Ви щадите ногу, а також є болі в нозі, якщо нога набрякла, Вам потрібно звернутися до травматолога і обов'язково зробити рентген (на жаль, рентген апарату у нас немає). Якщо тільки оніміння в нозі, тоді на консультацію до лікаря-невропатолога. Консультація невропатолога варто 165гр., працюємо з 9.00.-до 20.00 год., а також у суботу з 9.00.-16.00. На консультацію до лікаря попередній запис за телефоном 592-77-30, 592-77-60. Діагноз можна поставити тільки при огляді..

{jcomments off}

Рейтинг користувача: 0 / 5

Неактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зірка

Запитує Євгенія:

Здрастуйте, дитині 5мес., гідроцефальний синдром у стадії компенсації, легка затримка стато-кінетичного розвитку. Призначили приймати 1/2 діакарб і 1/2 аспаркам за схемою +++-+++-+++-+++-+++-++--++--++--++--++---+---+---+---+---+ і відміна. Як ефективніше їх приймати: діакарб вранці потім їсти і після їжі аспаркам або їх можна прийняти одночасно перед їжею? Дякую

Відповідає педіатр клініки Інсайт Медікал:

Шановна Євгенія! Таблетки Діакарб необхідно приймати вранці перед годівлею, а аспаркам через годину після годування (вранці і ввечері).

{jcomments off}

Рейтинг користувача: 0 / 5

Неактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зірка

Запитує Тамара:

Доброго дня! кілька років тому у мене виявили сильну эррозию, ВПЛ тоді ще не було. А через рік виявили ВПЛ 16 і 52 типів (ні кондиллом, ні папілом ніде немає), зараз эррозия сама пройшла. Лікар призначила курс Алокін-альфа. Скажіть будь ласка, наскільки це буде ефективно і чим мені загрожує подібне протягом ВПЛ?!

Відповідає терапевт клініки Інсайт Медікал:

До нашого превеликий жаль, питання не відповідає профілю нашого центру, зверніться, будь ласка, у відповідний лікувальний заклад.

{jcomments off}

Рейтинг користувача: 0 / 5

Неактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зірка

Запитує Ігор:

Добрий день! Мені 31 рік, вага 100 кг зріст 180 см. Вже місяць як прокидаюся буквально після 30 хв. як заснув з серцебиением - 120, може більше. Неприємне відчуття невизначеності. Раніше було подібне але не часто. Якщо вдається заспокоїти себе напад рпоходит через хвилин 20, якщо немає - паніка з підвищенням артеріального тиску до 170 на 110. Робочий тиск 110 на 85. Але варто понервувати - в момент 140 на 95. Робив УЗД серця - гіпертрофія (але як мені пояснив кардіолог незначна і пов'язана із зайвою вагою і заняття в минулому спортом), патологій немає, нирки, щитовидка в нормі. Приймаю бісопролол 2,5 (пів таблетки). ЕКГ показують синусову тахікардію. Загалом що зі мною так і не з'ясували - очне дно дивилися (на гіпертонію натякаючи) все в нормі. Радять ще холтер моніторинг зробити, здати гормони. Дільничний взагалі натякнув на пароксизмальну тахікардію. Кров у нормі - гемоглобін 166, цукор і холестерин в нормі. Порадьте що робити? Може це нерви? Ці стани вимотали мене вкрай.

Відповідає терапевт клініки Інсайт Медікал:

Дуже добре, що Ви в минулому займалися спортом, але в даний момент немає інформації про те, який спосіб життя Ви ведете, є шкідливі звички, чи дотримуєтеся режиму дня, харчування і т. д. Можна порадити Вам ще проконсультуватися у невролога, для того, щоб з'ясувати, чи не пов'язані всі ці проблеми з вегетосудинною дистонією.

{jcomments off}

Рейтинг користувача: 0 / 5

Неактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зірка

Запитує Валерія:

моїй дитині 4,5 міс, після прийому антибіотиків почався дизбиоз, лікуємо з 2 міс як тільки припиняємо препарати зелений і рідкий стілець повертається і тому ми не зробили жодного щеплення АКДП!зараз стілець жовтий, рідкий і частий(приймаємо біфіформ), на ГВ тільки.у нашого лікаря рука не піднімається зробити щеплення коли пронос у дитини, сказала вводите прикорм і все налагодиться,підкажіть чи є дизбиоз протипоказанням до щеплення і що робити, чекати прикорму?

Відповідає терапевт клініки Інсайт Медікал:

Шановна Валеріє! Щеплення дає додаткове навантаження на організм дитини,на даний момент поки не налагодиться стілець щеплення дійсно протипоказані.

{jcomments off}

Рейтинг користувача: 0 / 5

Неактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зірка

Запитує Яна:

болить шия між лоптками постійно крутиться голова і болить як пелена перед очима що це може бути скажіть будь ласка

Відповідає терапевт клініки Інсайт Медікал:

Шановна Яна! Для того, щоб визначити, що саме викликає такий стан, Вам необхідно пройти обстеження. У лікаря-окуліста в першу чергу: перевірити гостроту, поле зору, очне дно. Потім проконсультуватися у невролога, який може призначити магнітно-резонансну томографію і доплерографію судин голови та шиї.

{jcomments off}

Рейтинг користувача: 0 / 5

Неактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зірка

Запитує Тамара:


Добрий день. Зробили УЗД щитовидної залози в іншому місці,УЗД показало, що щитовидна залоза збільшена, розмірами: права частка: довжина 63мм, передньо-задній розмір 32 мм, поперечний розмір 26мм ( обсяг частки 26см.куб) Ліва частка 58х28х24мм ( обсяг частки 19 см. куб.) Перешийок: передньо -задній розмір 3.5 мм. залози знижена Ехогенність, структура дифузно -неоднорідна, в тканми залози реєструється посилений кровотік, ознаки дтз На цьому тлі в задній частині верхньої третини правої частки визначається гиперэхогенный вузол розмірами 9х6мм, в нижньої третини частки є гиперэхогенные вузли розмірами 26.5х13мм і діаметром 4.5 мм і 3мм. В нижній третині лівої частки визначається ізо-та геперэхогенные вузли розмірами 13х12мм, 16х9мм і діаметром 5 мм. З обох сторін визначаються збільшений шийні л. вузли, макс. з них зліва розмірами 22х5, їх структура не змінена. Паращитовидні залози не збільшені. Що робити з таким результатом? Чи можна обійтися без операції? Дякую

Відповідає терапевт клініки Інсайт Медікал:


Ув.Тамара, для того, щоб вирішити питання з приводу операції, Вам необхідно дообследоваться: здати аналіз крові на гормони щитовидної залози (Тиреоїдний з АМС), зробити ЕКГ серця, обов'язково зробити пункцію вузлів щитовидної залози. З усіма результатами потрібно звернутися до лікаря ендокринолога-хірурга. Тоді тільки лікар може вирішити, обійтися без операції чи ні.

{jcomments off}

Рейтинг користувача: 0 / 5

Неактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зірка

Запитує Саша:

Мені 28, 171 зростання, 47,3 кг, дистрофія 2ст, вага маленький всі 28 років +- 1-2 кг Часте харчування не допомагає. Такими проблемами займаєтесь???

Відповідає терапевт клініки Інсайт Медікал:

Саша, ви повідомили дуже мало інформації про себе. Для того щоб вам допомогти, необхідно пройти загальне обстеження. Терапевт підкаже, відповідно, які аналізи потрібно здати, для того щоб виявити або виключити хронічні захворювання. Може також запропонувати відвідати лікаря-ендокринолога. Після виключення хронічних і ендокринних захворювань можна буде зайнятися цією проблемою.

 

{jcomments off}

Рейтинг користувача: 0 / 5

Неактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зірка

Запитує Даша:

Доброго дня. 7 місяців тому народила дитину, під час вагітності був поставлений діагноз гестаційний діабет, після пологів все нормалізувалося, міряю цукор глюкометром будинку. Кілька днів зв почувсвовала солодкий присмак у роті, померяла цукор через 3 години після їжі 7.4, на наступний день через годину після їжі 13.0. В наступні дні всі знову увійшло в норму. Солодкого не їм, сиджу на дієті, так як дитина на ГВ. Здала аналіз на гліколізірованного гемоглобіну - 5.4 і на с-пептид -0.93. Чи варто хвилюватися? Спасибі.

Відповідає терапевт клініки Інсайт Медікал:

Шановна Даша! Вам потрібно контролювати цукор 1 раз в три дні, до їжі і через годину після їжі. Якщо повториться ще раз стрибок цукру, потрібно звернутися до лікаря-ендокринолога, т. к. с-пептид занизький. Обов'язково дотримуйтеся дієти!

 

{jcomments off}

Рейтинг користувача: 0 / 5

Неактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зірка

Запитує Костянтин:

Доброго дня! Діагноз: виразкова хвороба ДПК, ремісія; ерозивна бульбопатия; хр. гастрит, загострення. Не турбувало майже чотири роки, за цей час кинув палити, повернувся до активних занять спортом (велосипед, біг, фітнес, взимку - лижі). Харчування - збалансоване, жирною і смаженою не зловживаю. Можливі причини повернення захворювання - вечері близько 21-00, стреси на роботі, сухе вино (один-два келихи за вечерею). Призначене лікування: пилобакт, р-р реосорбинат, р-р даларгін, р-р тиатриазолин, дуспаталін, капсули артишоку. Після пилобакта - радепразол або пантопризол 3 тижні. Дієту дотримуюся, 1а, взяв в інеті. Ніякого алкоголю та фіз навантажень. Питання: 1) чи правильно призначене лікування? Поради? 2) коли можна повернутися до фізично активного життя, в т. ч. спортивної (хоча б лижі, поки лежить сніг)? Чи можна в другій половині березня почати тренування на велосипеді (необхідно набрати потрібну форму до травня)? 3) чи можна позбутися від цієї недуги назавжди? Мені 37 років, робота офісна.

Відповідає гастроентеролог клініки Інсайт Медікал:

Шановний Костянтин, лікування Вам призначено правильно. Пилобакт нео призначений з метою ерадикації хиликобактера пилари. При ерадикації хиликобактер пилари, можлива тривала ремісія аж до повного виліковування (уникати нестероїдних протизапальних препаратів, стресів), сухе вино можна. Після лікування ч/з три тижні можна повернутися до активного способу життя. Спортивні навантаження не протипоказані (при зажившей виразці). Контролем лікування, за європейськими стандартами служить стілець-тест на антиген H PULORI або дихальний тест на H PULORI ч/з 2 тижні. після курсу лікування.

{jcomments off}