Рейтинг користувача: 0 / 5

Неактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зірка

З допомогою цієї форми Ви можете задати питання лікарю

Поля, позначені зірочкою, є обов'язковими

captcharefresh

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Рейтинг користувача: 0 / 5

Неактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зірка

Запитує Юлія з Києва:

Добрий день! Планированная вагітність.(друга),за першим разом тест показав відразу, навіть без затримки,але зараз всі ознаки що Б.,затримка 3 дні. а тест показ.одну смужку! Скажіть варто почекати, або ?

Відповідає терапевт медичного центру " Інсайт Медікал:

Доброго Дня, Юлія!
На такому терміні ще мало гормональних змін в крові щоб тест був достовірним. Після тижня затримки ймовірність більше.

Рейтинг користувача: 0 / 5

Неактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зірка

Запитує Анастасія з Києва:

Доброго дня. Моєму синові 2г 3 міс. Логічно мислить добре. Розмовляє погано. - мама, тато, дай, на, ам... Останнім часом помітний прогрес слів, але він говорить тільки 1 склад зі слова, н-р, вовк, лисиця - са, сік - зі, місяць - уа... По напрямку зробили ЕЕГ мозку. активність відповідає віку, але ознаки сенсорно-моторних подразнень. Лікар написав ММД. При цьому сказав, що все нормально, займайтеся з дитиною... можете прокоментувати, як і чим саме займатися, на що звернути увагу?!

Відповідає невролог медичного центру Інсайт Медікал:

Доброго Дня, Анастасія.
У кожної дитини свої темпи розвитку. Не варто переживати, якщо ви відчуваєте, що дитина адекватний, вас чує і розуміє, моторний розвиток у межах норми. Не орієнтуйтеся на інших дітей, легко піддатися спокусі вступити в змагання "що може моя дитина". Заняття полягають в розвитку моторики рук, це стимулює мовленнєвий розвиток, просити його повторювати за вами, читати казки, співати разом і після 3 років почати займатися з логопедом.

Рейтинг користувача: 0 / 5

Неактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зірка

Запитує Наталія з Кривого Рогу:

Здрастуйте, З тижні тому дитина пробив мені барабанну перетинку. 3 мм розрив. Лікар радить операцію. Варто почекати? Чи вже годі чекати?

Відповідає терапевт медичного центру " Інсайт Медікал:

Доброго Дня, Наталія!
Якщо розрив невеликий, то, можливо, що дефект заросте. Поки ще можна поспостерігати. Однак потрібно берегти вуха від попадання води.

Рейтинг користувача: 0 / 5

Неактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зірка

Запитання від Івана:

Здрастуйте доктор.
у моєї мами така проблема: вона практично кожен день чує цыркуляцыю крові в потилиці. Робили МРТ з мозком і головою нормально,на знімку здалася тільки кіста в пазух носа як то так ці симптоми не з-за цього правда доктор? І напишіть не складна ця кіста в носі мама неудобствия не відчуває болю,але переживає і ще в мами виявили остеохондроз шийного хребта може все із-за цього відпишіть будь ласка буду чекати

Відповідає невролог клініки Інсайт Медікал:
Здрастуйте, Іван.
Бажано зробити УЗД судин голови та шиї. За умови, що на УЗД порушень не буде, можна сказати, що основні причини: остеохондроз шийного відділу, вік (можливо це ознаки вікових порушень кровообігу у вертебро-базилярній зоні головного мозку), хронічний стрес, втома, недосипання (шум у вухах часто є аналогом запаморочення при психосоматичної патології). А найголовніше - це огляд і консультація невролога.

Рейтинг користувача: 0 / 5

Неактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зірка

Питання:

Дитині 3 міс, поставили діагноз кривошея. Яка вартість масажу?

Відповідає невролог клініки Інсайт Медікал:
Доброго дня.
Масаж шийно-комірцевої зони при кривошиї 160 грн .

Рейтинг користувача: 0 / 5

Неактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зірка

Питання:

Здрастуйте доктор.
Добрий день. Мені 25 років, турбує мігрень. Які аналізи і діагностику необхідно пройти перед консультацією невролога?

Відповідає невролог клініки Інсайт Медікал:
Доброго дня.
Головний біль найбільш частий симптом на консультації у невролога, однак голова може боліти і при хронічній інфекції, інтоксикації, патології будь-яких органів голови (очей, зубів, вух, мигдалини, гайморові пазухи і т. д.). Однак більш повний перелік необхідних обстежень скаже лікар при огляді, обстеженні. Сам діагноз мігрень ставиться при наявності відповідної клініки, відповідної реакції на певні мед препарати, відсутність змін на МРТ, КТ, УЗДГ сос голови і шиї.

Рейтинг користувача: 0 / 5

Неактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зірка

Питання:

Кардіопатія і шум в серці у дитини 5 років.З народження було ТОВ,яке в 2 роки закрилося.Тепер вже рік як доньці ставлять діагноз кардіопатія,прослуховується шум.кардіограма за словами лікаря в цьому році гірше ніж за минулий рік.Призначили два місяці приймати кудесан і панангін.З обстежень - Узд серця (у 2010році),екг в 2013и 2014р.рентген грудної клітини .Останнім Екг-ритм синусовий,нерегулярний,брадикардія,58-82уд.Порушені процеси реполяризації в міокарді переднеперегородочной області лівого шлуночка.На рмт(ортосинтезе)синусова аритми! я 71-100уд.Чи треба в нашому випадку додаткове обстеження?Є привід для бесспокойства або це вікове?

Відповідає терапевт клініки Інсайт Медікал:
Привіт,
У будь-якому випадку думаю краще пройти комплексне обстеження в спеціалізованому центрі дитячої кардіології. У Києві це центр серця, інститут Амосова і ОХМАТДИТ. Щоб ви розуміли як на сьогодні вам лікувати захворювання та які профілактичні заходи необхідні для вашої дитини.

Рейтинг користувача: 0 / 5

Неактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зірка

Питання:

добрий вечір,здала гормони на 3 д м. ц. пролактин-26.15(4.79-23.3) ЛГ-9.6(2.4-12.6) ФСГ-14.2(3.5-12.5) ЕСТРАДІОЛ-196(12.5-166). ЩО ЦЕ МОЖЕ БУТИ, дуже стурбована такими результатами.Під час останнього статевого акту з'явилася трохи кров і ми припинили,так як я вирішила,що це місячні,але потім чисто і тільки через 1.5 дня пішли місячні.Я в паніці.

Відповідає гінеколог клініки Інсайт Медікал:
Привіт,
Добрий день! Хотілося б отримати від Вас більше уточнюючої інформації - а саме, Ваш вік, довжину менстр.циклу, прийом будь-яких препаратів і т. д. За наявною інформацією, найімовірніше в минулому циклі була кіста яєчника. Для постановки діагнозу необхідно провести УЗД органів малого тазу. Буду рада допомогти.

Рейтинг користувача: 0 / 5

Неактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зірка

Питання:

Доброго дня. Останній рік почуття постійної втоми, сонливості, пригніченого стану, предобморочного стану, часто відчуття ніби я пливу за інерцією, а не йду, сильно випадає волосся. Здала кров - анемія (хоча яка саме не знаю), почала приймати препарат заліза. УЗД щитоподібної залози показало, що все в нормі. Ще у мене полікістоз яєчника, який лечу прийомом Ярини (уже4 місяця). Чим обумовлена втрата волосся і погане самопочуття? До кого мені звернутися?

Відповідає невролог клініки Інсайт Медікал:
Привіт,
Щоб допомогти вам мало інформації, який вік, який попередній анамнез, дані інших методів обстеження. Всі ваші скарги можуть бути пов'язані і з анемією (необхідно з'ясувати причину, може десь подкравливает виразка або недостатнє засвоєння заліза з-за хвороби шкт, або надмірно руйнуються еритроцити та інше).Також, будь-яке хронічне захворювання виснажує захисні сили організму. Крім того полікістоз є наслідком гормонального дисбалансу. Тобто причин багато, а результат - ваше поганий стан. Почати з найважливішого - з анемії. Потрібна консультація гінеколога-ендокринолога і терапевта.

Рейтинг користувача: 0 / 5

Неактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зірка

Питання:

Щоб я не поїла, виникає здуття живота

Відповідає терапевт клініки Інсайт Медікал:
Привіт,
Здуття живота може бути проявом ферментативної недостатності, непереносимості будь-яких продуктів, дисбактеріозу, поганої переносимості комбінації деяких продуктів і інші причини. Тому вам потрібна консультація гастроентеролога, можливо, гомеопата (бувають особливості конституції, як то вроджена схильність до запорів та метеоризму).